top of page
Salpaus-ProFishing_Full-97.jpg

Yrityksille

Kalastusretket räätälöidään juuri asiakkaalle sopivaksi ja esimerkiksi lähtösatama sovitaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.  Järjestämme esim. kokonaisvaltaisen kokouspaketin, joka sisältää majoituksen, ruokailun ja kalastusretken kaikilla varusteilla.

Kalastusretket yrityksille

Kalastusretket voidaan järjestää myös yrityksille.  Kalastusretket räätälöidään juuri asiakkaalle sopivaksi ja esim. lähtösatama sovitaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

Kalastuspäivä alkaa asiakkaan valitsemasta satamasta. Kalastamme sesongin mukaisesti sopivaa kalalajia parhaiten lajiin sopivalla välineistöllä joka luonnollisesti kuuluu hintaan.  Kalastusopas kertoo parhaat niksit kalasaaliin varmistamiseksi ja vie parhaille kalapaikoille. Kalastusretken puolivälissä voimme käydä nauttimassa saaressa lounaan ja nokipannukahvit. Kalastusretkeen kuuluu kaikki tarvittava välineistö kalastuslupia myöden. 

Salpaus-ProFishing_Full-92.jpg
Kalakeikka yrityksille.jpg
Kalakeikka yrityksille.jpg

Yritys- ja kokousvieraat

Yritys- ja kokousvieraille erinomainen elämys. Täällä pääsette irtautumaan arkisesta ahertamisesta ja kaikki stressitekijät jäävät rantaan ja nautimme upeasta suomalaisesta järvimaisemasta. Järjestämme huippumajoituksen Päijänteen rannalla, herkullisen ruokailun ja unohtumattoman kalastusretken.

Yritysten tyky- ja virkistyspäivät

Erinomainen tapa piristää työntekijöitä kalastusretken merkeissä. Rentouttava päivä vierähtää mukavasti hyvässä porukassa eikä varmasti työasiat ole mielessä. Eikä haittaa vaikka porukassa olisi himokalastajia tai ensikertalaisia sekaisin. Opetamme asiat selkokielellä ja näytämme kaikki tietämämme kalastusniksit jotta kalasaalis olisi komea.

Isommat yritysryhmät

Suuremmille ryhmille on mahdollista järjestää kalastusretki useammalla veneellä ja jokaisessa mukana on ammattitaitoinen kalastusopas.  Yhteen veneeseen mahtuu kalastamaan kalastusoppaan lisäksi 3–4 henkilöä. Retkille on mahdollista saada myös kalastuslauttoja johon mahtuu mukaan 6–8 henkilöä.

bottom of page